• Blogovision 2011- #21

Στη θέση 21 δύο album που αν ήταν eligible θα ήταν σίγουρα μέσα στην 20αδα μου.

A) Our Own Dream- Keep Shelly In Athens
Είχα ακούσει πολλά για τους Keep Shelly in Athens αλλά όταν κατέβασα το EP δεν τo περίμενα τόσο καλό. Τα απαλά φωνητικά της Sarah P. πατάνε τόσο καλά πάνω στα δυναμικά beat και τους dream pop ρυθμούς.


Μια πιο ηλεκτρονική- δυναμική εκδοχή των Still Corners που παραμένει όμως απόλυτα
ονειρική. Ο τρόπος ειδικά που ανοίγει το EP με τον ήχο των κυμάτων στο "Lazy Noon" και η στιγμή που αρχίζουν τα φωνητικά με κάνουν να θέλω να μπω μέσα στο τραγούδι και να το ζήσω. Πόσο ατμοσφαιρικά και επιβλητικά όμορφο είναι το "Our Own Dream" και πόσο κολλητικό το "DIY"; Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν κυκλοφορήσουν ολοκληρωμένο album ενώ έχουν ήδη καταφέρει να προκαλέσουν τόσο hype.



B) Submarine OST- Alex Turner
Πόσο πιο γλυκό μπορεί να είναι ένα OST που συνδυάζει το Submarine και τον Alex Turner σε ακουστική version. Μου βγάζει το συναίσθημα που μου έβγαζε με τον Miles Kane στους Last Shadow Puppets. Άμεσο και απόλυτα ειλικρινές. Στίχοι με αφήγηση που έρχονται και χώνονται ομαλά στο σενάριο. Ένα album που κρατάει γνήσιο χαρακτήρα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Ο Alex Turner για άλλη μια φορά αγαπημένος.

I tried to swim to the side but my feet got caught in the middle and I though I'd seen the light

2 σχόλια:

Jay είπε...

Kαι πόσο όμορφη ταινία το Submarine! <3

m1rto είπε...

πραγματικά!