• Sharon Van Etten



Και την εκατοστή μου ανάρτηση λέω να την αφιερώσω στην Sharon Van Etten και το Crime της, το οποίο έχει ακούσει εκατοντάδες φορές μέσα σε ένα μήνα, άλλες με τη θέληση μου και άλλες χωρίς.
Γεννημένη στο New Jersey μετακομίζει στα εφηβικά της χρόνια στο Tennessee όπου έρχεται σε επαφή με πολλά διαφορετικά ήδη μουσικής τα οποία καθορίζουν στη συνέχεια το προσωπικό της ύφος. Όταν λίγα χρόνια αργότερα επιστρέφει στο New Jersey μαζεύει κι άλλα ερεθίσματα και μετά από πιέσεις του Kyp Malone των TV on the Radio αρχίζει να ασχολείται με τη μουσική.



Συναναστρέφεται με τη μουσική σκηνή του Brooklyn και το Μάιο του 2009 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της με τίτλο, "Because I Was In Love" που αμέσως παίρνει πολύ καλές κριτικές. Ο μινιμαλ χαρακτήρας της μουσικής της, η πανέμορφη φωνή της και οι αισθαντικοί στίχοι της κάνουν το Pitchfork να δώσει ένα 7.7 στο album.
Ένα χρόνο αργότερα, το Σεπτέμβριο του του 2010 κυκλοφορεί το δεύτερο album της, "Epic", το οποίο περιέχει το "Love More" που στη συνέχεια διασκευάστηκε από τον Dave Alvin, τους National και τον Bon Iver.
Και τώρα που είπα Bon Iver, το επόμενο post θα είναι για τη χάρη του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: