• Girl Power 2012: so far so good



Wynter Gordon- Human Condition:Doleo

Το Doleo της Wynter Gordon είναι απ'τα πιο εθιστικά ακούσματα που είχα μέσα στο 2012. Από τη μια καλοκαιρινό και απ' την άλλη απίστευτα radio-friendly. Μέσα σε ένα δίμηνο το άκουσα όσο τίποτε άλλο και η μικρή του διάρκεια έπαιξε σημαντικό ρόλο σ' αυτό. Ειδικά tracks όπως το "Kids" και "No Hush" που έχουν απλά κολλήσει στο repeat. Άκου το και δεν θα χάσεις που λένε, και τα 8 του tracks.

Ps. Μαζί με άλλα 3 EP που θα ακολουθήσουν θα κυκλοφορήσει ένα συγκεντρωτικό album με τον τίτλο "Human Condition".







Jesca Hoop- The House that Jack Built

Η αλήθεια είναι ότι πριν απ' αυτό το album, τη Jesca Hoop δεν την ήξερα, και αν είχα δει το εξώφυλλο πριν το κατεβάσω, θα εξακολουθούσα να μην την ξέρω. Σε αυτή τη δυστυχή περίπτωση δεν θα είχα ακούσει ποτέ το "Peacemaker" και δεν θα το είχα στα αγαπημένα μου για το 12 tracks. Αν έπρεπε να πω μόνο μια λέξη για αυτό το album μάλλον θα διάλεγα το "περίεργο". Απίστευτα και καταπληκτικά περίεργο με δεκάδες ασυνεπείς αλλαγές. Τόσο καταπληκτικά όμορφο μέσα σ' αυτή την ασυνέπεια του. I vote for Jesca βασικώς. Extra bonus αγάπης στο "Born to" και το "Hospital".








Grimes- Visions

Κάποια στιγμή θα γράψω ένα εξευτελιστικό love letter στην Claire Boucher στο οποίο θα της ομολογώ τη βαθιά μου αγάπη για τη φράντζα της, το τέρμα κουλό βίντεο του "Genesis" και το "Visions" στο σύνολό του. Στο τέλος του γράμματος θα αφιερώσω μια παράγραφο στο απίστευτο built up του track "10 Symphonia (My Wait is You)" και μια δεύτερη στο φαντασμαγορικό sent off του album, "Know the Way".
Σε καμία περίπτωση without fulfillment  

Δεν υπάρχουν σχόλια: