• My Summer OST (vol 2)


Crazy For You [2010]- Best Coast

Ό,τι πιο καλοκαιρινό έχει κυκλοφορήσει από τις απαρχές του κόσμου ανήκει φυσικά στις Καλιφορνέζες Best Coast. Επειδή μόλις πατήσεις το play νιώθεις ότι μεταφέρεσαι αυτόματα σε μια παραλία του Miami γεμάτη με ξανθούς surfer και κορίτσια με μπικίνι. Ένα κράμα γνήσιας surf pop και ήπιας garage rock. Μια πιο εύθυμη εκδοχή των Dum Dum Girls με μυρωδιά παραλίας και ήχους κυμάτων.
Αγαπημένα tracks: "Crazy For You", "Goodbye", "Summer Mood"




Memories Of An Old Friend [2010]- Angus and Julia Stone

Η φωνή της Julia Stone πάντα μου έβγαζε κάτι το καλοκαιρινό και ξένοιαστο. Αυτό ειδικά το compilation αποπνέει μια γλυκιά αισιοδοξία που αν συνδυάσεις με ένα πανέμορφο τοπίο απ' το παράθυρο του τρένου σε κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Περισσότερα λόγια είναι απλά περιττά.
Αγαπημένα tracks: "Private Lawns", "Paper Aeroplane", "Lonely Hands", "Chocolates and Cigarettes"


Devotion [2008]-Beach House

Δεύτερο album του dream pop ντουέτου από τη Βαλτιμόρη που κυκλοφόρησε το 2008. Πανέμορφα μελωδικό με σπιρτόζικους στίχους (the game we play in all kinds of weather if not now not ever) το "Devotion" είναι τελικά εξίσου καλό με το "Teen Dream" απλά ίσως χρειάζεται μερικές ακροάσεις παραπάνω. Η φωνή της Victoria Legrand απόλυτα υπνωτική, ειδικά στο "Turtle Island", σε ρίχνει σε μια γλυκιά μελαγχολία που δεν μπορείς παρά να απολαύσεις. Μελαγχολία για όλα αυτά που πέρασαν αλλά και για όλα εκείνα που δεν ήρθαν ποτέ. Απόλυτα μεθυστικό από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αγαπημένα tracks: "You Came To Me", "Turtle Island", "Home Again"

3 σχόλια:

johnny got his keyboard είπε...

Υπάρχει καλοκαίρι προ και μετά Best Coast... Μ'αρέσει πολύ το ρεύμα που έχουν δημιουργήσει. Αιώνια αγάπη και για τους Beach House. Δε θεωρώ ότι το "Devotion" υστερεί σε τίποτα σε σχέση με το "Teen Dream".
Εύκολα πάντως θα μπορούσα να περάσω ένα ολόκληρο καλοκαίρι μόνο με αυτούς τους 3 δίσκους...

immabill είπε...

Best Coast απλα ΠΕΘΑΙΝΩ !! Εχω λιωωωωωωωωωωωωωωωωσει το album ..... Αγαπω αγαπω αγαπω. Beach House, επίσης . Walk in the Park, pure love

Τελειες Επιλογές

m1rto είπε...

Μεγάλο κομμάτι του καλοκαιριού άκουγα μόνο αυτά τα 3! Και πραγματικά το Crazy for you είναι απίστευτο album, ειδικά για καλοκαίρι