• Young and Old [2012]- Tennis

Τους Tennis κατά πάσα πιθανότητα τους ξέρεις από το track "Marathon". Κι αν δες τους ξέρεις τρέχα να αναπληρώσεις για τον χαμένο χρόνο. 
Η Alaina Moore και ο Patrick Riley που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους το 2011 επιστρέφουν ένα χρόνο αργότερα για να επανεφεύρουν από τις ρίζες τον ήχο τους.
Το "Cape Dory" στηρίχθηκε αρκετά γύρω από το hype της boem τους ιστορίας. Νεαρό ζευγάρι παντρεύεται σε μικρή ηλικία, πουλάει όλα τα υπάρχοντά του και αγοράζει σκαφάκι με το οποίο ξεκινάει ένα 7μηνο ταξίδι. Κατά τη διάρκεια αυτού αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά το "Cape Dory", album που σύμφωνα με τους ίδιους περιείχε tracks που δεν είχαν γραφτεί για να ακουστούν από άλλους.
Στην αντίθετη πλευρά βρίσκεται το "Young & Old" που είναι ένα album που έχει δημιουργηθεί κυρίως για να ακουστεί από άλλους. Μουσικές στις οποίες είναι ξεκάθαρη η 60s αισθητική του surf pop ήχου τους και έξυπνοι στίχοι που κάνουν το σύνολο απίστευτα εθιστικό. Έχει το quality value και τον εύθυμο χαρακτήρα που είχε το ντεμπούτο των Cults. Έχει όλα αυτά που περιμένεις από ένα album που ξεκινάει με το στίχο "Took a train to get to you" για να συνεχίσει "finally got there and I couldn't find you anywhere..."

Αγαπημένα tracks: "Origins", "My Better Self", "Dreaming"

Δεν υπάρχουν σχόλια: